Konservatuvar 2022-2023 Özel Yetenek Sınavı Sonuçları

12.08.2022

Opera Bölümü Kazananlar Listesi İçin Tıklayınız.

Türk Musikisi Bölümü Kazananlar Listesi İçin Tıklayınız.

Kayıt Tarihleri:

Asıl Kazananlar için Kayıt Tarihi: 15-19 Ağustos 2022 / saat: 09:00 – 17:00

Yedek Kazananlar için Kayıt Tarihi: 29 Ağustos – 02 Eylül 2022 / saat: 09:00 – 17:00

*** Sırası gelen Yedek Adaylarımız için ayrıca Kayıt Tarihlerinin bitimlerinde duyuru yapılacaktır. Bu nedenle Web sayfamızın Adaylarımız tarafından takip edilmesi önemlidir.

Halicin Yeteneklerine Başvuran aday öğrencilerimiz Burs oranlarını kayıt sırasında muhasebe biriminden öğrenebilirler.

Kayıt Adresi :  Haliç Üniversitesi 5. Levent Kampüsü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

5.Levent Mah. 15 Temmuz Şehitler Cad. No:14/12 Eyüpsultan/İSTANBUL PK:34060

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

1) Nüfus cüzdanının fotokopisi (aslı ibraz edilecektir)

2) ÖSYM sınav sonuç/puan belgesi (internet çıktısı)

3) Lise diploması aslı ve fotokopisi

4) Engelli adaylar İçin engelli raporu

5) Askerlik durum belgesi (2002 ve daha önce doğumlu erkek öğrenciler için)

6) 2 Adet vesikalık fotoğraf (4.5x6 ebadında, son 6 ay içinde önden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır. Renkli fotokopi veya polaroid fotoğraf geçerli değildir.)

7) Yurt dışından alınmış diplomalar için ek olarak: Lise diplomasının noter tasdikli Türkçe tercümesi ve lise diplomasının Türk liselerinden alınan diplomalara denk olduğunu gösteren TC Milli Eğitim Bakanlığı’ndan veya yurt dışındaki Türkiye Büyükelçiliklerinden alınan diploma denklik belgesi.

Not: Kayıtlarda öğrencinin bizzat bulunması gerekmektedir. Kayda bizzat gelemeyecek olanların kayıt işlemleri sadece noter onaylı vekâletname ile yetki verdiği kişiler tarafından yapılabilecektir.

Ödeme koşulları ile ilgili bilgi almak veya ödeme yapmak için;

Ödeme Koşulları: https://www.halic.edu.tr/tr/ogrencimiz/ogrenim-ucretleri

Eğitim ücretleri:  https://www.halic.edu.tr/tr/ogrencimiz/ogrenim-ucretleri sayfasını ziyaret ediniz.