Dr. Milad Salmani Uluslararası Edebi Çeviri Atölyeleri’nde Moderatör Olarak Görev Aldı

08.12.2021

Haliç Üniversitesi Konservatuvarı hocalarından Dr. Milad Salmani’nin moderatör olarak görev aldığı, Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen “Uluslararası Edebi Çeviri Atölyeleri” kapsamında 15-19 Kasım 2021 tarihlerinde Türkçe-Farsça çeviri atölyesi Haliç Üniversitesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi, İRAM ve İran Book Grant işbirliği ile İstanbul’da gerçekleştirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı davetlisi olarak rektörümüz Sn. Prof. Dr. Zafer Utlu ve konservatuar müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Fatma Zeynep Eğilmez’in katıldığı açılış töreni ve gala yemeğinde, Dr. Milad Salmani atölye katılım belgesini Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sn. Ahmet Misbah Demircan’dan aldı.